Marknadsplats 12 februari 2014

12/2 firades framgångsrika företagare på näringslivets egen fest. Vi gratulerar Elin Trygg, som driver Elin Maria, som blev Årets marknadsförare 2013!

Marknadsplats 201 blev en mycket lyckad och trevlig kväll med glada gäster, god mat och en trevlig stämning. Vi blev roade av Marika Carlsson och på scen fick vi se bland annat dansuppvisning av Let´s move och lyssna på Eskilstuna Musikskola och Zeroonesix. Nytt för i år var att evenemanget hölls på Munktellmuseet och det blev fullt hus.

På bilden ger vår ordförande Annika Edetun Lahtinen ut priset Årets marknadsförare till årets vinnare Elin Trygg. Juryns motivering var:

I en konkurrensutsatt bransch med dominerande butikskedjor och prispress har Årets marknadsförare med fingertoppskänsla kommunicerat kvalitet istället för pris, vardagsnära och personliga modeller istället för fotoretuscherade klichéer.

Elin Maria låter kläd- och webbutiken gå hand i hand med kommunikationen i digitala medier och väljer med omsorg annonsering och produktplacering i de rätta modemagasinen för attnå en trendkänslig och medveten målgrupp över hela landet. Med kreativa medarbetare ochmed smarta kanalval har Elin Maria blivit en förebild som kan inspirera andra Eskilstunaföretag i personlig och angelägen marknadsföring.

Mingelbilder från festen