Medlem i fokus

Best Bemanning & Rekrytering

Namn: Malin von Zweigbergk
Titel: Konsultchef och rekryterare

Lär dig mer

Kort om Best Bemanning & Rekrytering

Vi på Best jobbar med rekrytering, bemanning och jobbcoachning. Då jobbar vi med människor: kärnan i alla verksamheter. Varje dag träffar vi människor som vill röra på sig i arbetslivet. Vissa vill utveckla sig och hitta ett nytt jobb, andra kanske får sitt första jobb via oss. En del i vår verksamhet är även jobbcoachning där vi coachar deltagare på uppdrag av Arbetsförmedlingen för att hitta vägen till jobb eller utbildning. Så, vi hjälper människor ut i arbete och hjälper företag att hitta den bästa kompetensen!

Varför man ska anlita er?

För att vi vill vara en partner snarare än en leverantör för våra kunder och den bästa tänkbara arbetsgivaren för våra konsulter. Vi är personliga, lokala och engagerade. Genom att lära känna både människorna och jobben hittar vi rätt person till rätt plats. Människan är alltid i fokus och vi ser möjligheter. Vi vill alltid göra vårt bästa både för företaget som behöver personal och den som behöver jobb, så jobbar vi – the best way. Sedan har vi även stenkoll på Mälardalen, ett stort kontaktnät och en stor kandidatbank. Vi vill också vara med och bidra till det som händer utanför jobbet. Därför engagerar vi oss i föreningar och stöttar de som jobbar för social hållbarhet.

Vad är bra marknadsföring för dig?

Mycket lokalt och hög igenkänning! För oss på Best är det viktigt att nå ut med vilka vi är men också vilka lediga tjänster vi har så att det träffar rätt person som vi kan rekrytera till jobben. Marknadsföringen behöver vara målgruppsanpassad, så att vi når rätt kandidater, men också företagen som vi vill jobba med.

Varför du är medlem i MiE?

Vi ser Marknadsföreningen i Eskilstuna som en bra plats att vara på för att möta nya potentiella kunder och personer som är intresserade av att byta jobb, men främst är vi medlemmar för att det är ett bra lokalt nätverk vilket vi alltid är intresserade av att bredda. Det ger oss också möjlighet att lyssna på intressanta föreläsningar, få inspiration och lära oss mer om aktuella ämnen!

mie-plus_orange

Plussa dina kunskaper.
Bli medlem i MiE!

Jo jo, men what’s in it for me?

01.

Vi erbjuder dig möjligheten att utbildas och utveckla dina kunskaper
inom marknadsföring genom utbildningar och seminarier.

02.

Du får vara med på fyra inspirerande ”Vakna med MiE” per år.
Där kan du lära dig om marknadsföring och träffa företagare att utbyta erfarenheter med.

03.

Och du! Medlemskap i MiE ger dig rabatt på både EN24 och MiE-dagen 2024.
Vårens och höstens höjdpunkter.