Medlem i fokus

Columbird

Namn: Robert Arbestål
Titel: Webbutvecklare och delägare

Lär dig mer

Kortfattat vad företaget gör:

Några kallar det vi gör för reklam, andra marknadsföring – båda är helt okej! Jag brukar beskriva oss som en kommunikationsbyrå där experter jobbar med webb, design, content och sociala medier. Det är inte bara digitalt utan traditionellt, även med innehåll och kampanjer. Vi anpassar oss utifrån vad våra kunder behöver och har nu hjälpt till med till exempel hållbarhetsredovisningar till företag vilket också är ett marknadsföringsmaterial.

Varför ska man anlita er?

Här har vi lång erfarenhet och vi brukar skämtsamt säga att vi bryr oss mer om kundernas varumärke än vad de själva gör. Vi bygger, stärker och styr upp varumärken. Vi är tekniskt intresserade och kunniga, med hög designkompetens. Ett kul gäng som jobbar med innehåll, som webbutvecklare och formgivare – en bra kombo för de som behöver ”full force” av en hel byrå. Med mycket kreativitet under samma tak.

Vad innebär bra marknadsföring för dig?

För mig är bra marknadsföring något som berör. Och det behöver inte alltid vara ”klassisk marknadsföring”, men något man tar till sig och kommer ihåg. Något som sätter sig. För mig spelar det på känslor, kanske roligt, tragiskt eller lättsamt med underton.

Vi brukar prata mycket om vad som ger effekt och jobbar med att sätta upp mål och målgrupper. Det kan handla om till exempel öka försäljning, sprida vad man gör eller att hitta nya medarbetare.

Varför är du medlem i MIE?

Ett naturligt val eftersom vi jobbar med marknadsföring i Eskilstuna – och det självklara valet för att träffa likasinnade! Så det finns flera anledningar. Den första är intresse. Den andra är inspiration och kunskap, för vi tycker att det hela tiden finns mer att lära och vi ska hänga med i ett ”landskap” som förändrar sig snabbt. Det tredje är lokalt nätverkande – vi vill alltid knyta kontakter och älskar när det händer bra grejer i Eskilstuna.

mie-plus_orange

Plussa dina kunskaper.
Bli medlem i MiE!

Jo jo, men what’s in it for me?

01.

Vi erbjuder dig möjligheten att utbildas och utveckla dina kunskaper
inom marknadsföring genom utbildningar och seminarier.

02.

Du får vara med på fyra inspirerande ”Vakna med MiE” per år.
Där kan du lära dig om marknadsföring och träffa företagare att utbyta erfarenheter med.

03.

Och du! Medlemskap i MiE ger dig rabatt på både EN24 och MiE-dagen 2024.
Vårens och höstens höjdpunkter.