Medlem i fokus

Oddwise

Ägare: Richard Fröjdendal
Antal anställda: 1 men ska bli fler

Lär dig mer

Kortfattat vad företaget gör

Oddwise är en konceptbyrå som älskar udda idéer och kloka resultat. Genom affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation hjälper jag företagare och organisationer att göra verklig skillnad för andra människor och planeten.

Du har en idé, men ingen plan. Du har en plan, men får inget gjort. Du får mycket gjort, men inga resultat. Du gör fina resultat, men mår ändå skit. Oavsett vilken fas du befinner dig i kan Oddwise inspirera, utveckla och genomföra. Hela vägen från idé till hållbar framgång eller bara precis där du befinner dig just nu.

Varför ska man anlita dig?

För att jag är ute på ett sanslöst viktigt uppdrag – att förändra världen! Men jag kan inte göra det själv. Jag är övertygad om att alla människor är potentiella changemakers, bara de får chansen. Jag vill ge alla chansen. Hjälpa dem att nå ut med sin idé.

Min styrka är förmågan att växla från vackra visioner till att kavla upp ärmarna och få skiten gjord. Från strategi, via taktik och ner till praktiskt genomförande.

Vad innebär bra marknadsföring för dig?

Att man precis som en duktig hantverkare har gjort grundarbetet. Det som syns utåt är just bara ytan – tapeten om man så vill. Man kan komma långt med en snygg tapet, men för att tåla närmare granskning måste spacklingen vara jämn och tapetklistret väl fördelat. Allt det här förutsätter förstås att det finns en vägg att tapetsera, för att dra metaforen ett steg längre. Ett behov.

Riktigt bra marknadsföring är otroligt kraftfull och med det kommer ett stort ansvar. Kräng inte onödigt krimskrams bara för att du vet hur man manipulerar en målgrupp. Använd styrkan till att göra bra saker för människa och planet!

Varför är du medlem i MiE?

Att förändra världen är ingen liten uppgift – den kräver ett antal delmål på vägen. För mig börjar det med Eskilstuna. Jag vill bidra till att skapa en härligare bild av vår stad och skapa förutsättningar för att mina barn ska känna framtidstro här – inte känna sig tvungna att flytta för att få ett bra liv och ett supercoolt jobb. Jag vill att världens bästa arbetsplatser ska finnas här – människor ska vallfärda till Eskilstuna för att det är här det händer!

mie-plus_orange

Plussa dina kunskaper.
Bli medlem i MiE!

Jo jo, men what’s in it for me?

01.

Vi erbjuder dig möjligheten att utbildas och utveckla dina kunskaper
inom marknadsföring genom utbildningar och seminarier.

02.

Du får vara med på fyra inspirerande ”Vakna med MiE” per år.
Där kan du lära dig om marknadsföring och träffa företagare att utbyta erfarenheter med.

03.

Och du! Medlemskap i MiE ger dig rabatt på både EN24 och MiE-dagen 2024.
Vårens och höstens höjdpunkter.